Sari la conținut
Caută în
 • Mai multe opțiuni...
Găsește rezultate care conțin...
Găsește rezultate în...

dragoncsx

zew
 • Număr conținut

  457
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  2
 • Euro

  4,184 [ Donate ]

Profile Song

dragoncsx a câștigat ziua ultima dată pe Februarie 25

dragoncsx a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

1.338 SWAG +++
 • Rang
  Viorica Dăncilă Jr.
1.067 citiri profil
 1. Cerință nouă : - Daca ati primit respins se va face o alta cerere peste o saptamana !!
 2. Nadeko , daca mai faci spam aici iti dau ban.

 3. Changelog 25/02/2019 - A fost modificata bara de butoane din header ! - A fost adaugat General Statistics in footer.
 4. -Regulament si informatii despre sectiune- *Numele topicului trebuie sa fie dupa urmatorul model: [Cadou] Numele celui ce primeste cadoul. *Nu exista model anume , postati in topic doar imaginea optional link-ul acesteia. *Aceasta zona este stric pentru Photoshop deci orice creatie care nu este facuta/creata in acest program de editare va fi trimisa la arhiva. *Daca dupa 48h nu s-a raspuns la cadou, topicul va fi inchis.
 5. Mai jos aveti modelul pentru Cerere Designer. ✔ Numele tău: ✔ Nick forum: ✔ Varsta: ✔ In ce programe Adobe lucrezi: ✔ Experienta: ✔ Motivul pentru care doresti grad: ✔ Link Portofoliu: ✔ Ai citit regulamentul Designerilor: ✔ Numele tău: ✔ Nick forum: ✔ Varsta: ✔ In ce programe Adobe lucrezi? ✔ Experienta: ✔ Motivul pentru care vrei grad: ✔ Link Portofoliu: ✔ Ai citit Regulamentul designerilor?:
 6. Cand deschideti un topic este neaparat sa aveti o tinta (Nu se accepta topicuri gen cine vrea/oricine/primul care vede ). Aveti voie sa provocati maxim 3 useri intr-un battle. -Daca userul provocat accepta fight-ul trebe sa lase un "Reply" ca este de acord. -Daca in 2 zile user-ul provocat nu raspunde la provocare, cererea va fi inchisa! -Useri au timp 7 zile sa voteze de cand s-au pus lucrarile, in caz contrar se inchide topicul. -Dupa ce participanti au prezentat creatiile si s-a dat START VOTE , userii forumului vor trebui sa voteze cea mai frumoasa lucrare. -Lucrarile se trimit prin PM persoanei care a facut provocarea , nu se posteaza prin reply. -Fieacare Battle se va enumera ( #1 / #2 / #3 ...): fiecare battle se va enumera crescator #1 , #2 , #3 ...etc. -Titlul topicului va fii astfel : [#1] Nume vs Nume , puteti provoca intreaga echipa Designer cu titlu : [#1] Battle - Designer Team. -Cand votati este obligatoriu ARGUMENTUL, daca nu aduceti cu voi un argument, votul este respins. -Aveti obligatia de a salva fisierul .psd pana se termina battle-ul . Model Provocare Numele celui pe care il provoci: Tema Lucrari: Tipul lucrari (semnatura,banner,avatar,userbar,logo,Large Piece): Marime: Text: Watermark: Timp de lucru: Finalizare (voturi):
 7. REGULAMENT • INFORMATII ✔ Nu aveti voie sa faceti spam , gen " hai nu se uita nimeni? ". ✔ Nu aveti voie sa faceti offtopic. ✔ Fiecare user are dreptul la un sigur topic in care sa isi expuna creatiile sale. ✔ Nu aveti voie sa faceti double post , decat in cazuri speciale ( nu merge edit ). ✔ Toate mesajele trebuiesc postate corect , fara cuvinte de genul " sooper,gg,gj,plache moolt ", riscati warn . ✔ Cine este prins ca va fura creati si le va expune in topic-ul personal , va fi pedepsit cu ban permanent. ✔ Titlul portofoliului trebuie sa fie [Portofoliu] Nume . Ex : [Portofoliu] weedness
 8. Model CERERE: * Tip (Avatar/Semnatura/Banner/Logo/UserBar/Wallpaper): * Text principal (Obligatoriu) : * Text secundar (PROCS.RO / PCS / PCS.RO ) : * Stock(imagine) * Tema(model/idei/abstract): * Dimensiuni : * Ultima cerere (link cu ultima cerere) : * Alte informatii : Totul ce este notat cu * este obligatoriu ! •Dimensiuni: •Avatare : 150x250 / 150x300 •Semnaturi : 400x200 / 450x250 / 500x200 / personalizat. •Logo-uri : 400x400 in sus. •Banner: 2560x1440 (for yt) , 1275x189 (for forum) •Userbar: 160x40 ¤ REGULAMENT DESIGNERI ¤ La fiecare cerere, acceptata sau respins, Designerul trebuie sa specifice la titlu, ex:[ Acceptat ] Cerere avatar / [ Respins ] Cerere semnatura Nu se lucreaza pe imagini deja editate ![/b Nu aveti voie cu posturi "revin cu edit", postati doar cand aveti lucrarea. Daca un membru nu prezinta in cerere nici stock, nici tema,un Designer va da Topic Closed. Designerii sunt obligati sa stearga urmatorele posturi: "Am ales puteti da t.c" "Puteti da t.c" "am ales" "multumesc mult" etc. De asemenea sunt obligati sa sanctioneze cu +1 Warn posturile: "Up" "Mai astept" "Mai face cineva?" ¤ REGULAMENT MEMBRI ¤ Niciun membru numai are voie sa se bage peste Designeri, indiferent de situatie, cei care nu respecta aceasta regula, vor avea WARN ! Membri care nu au postat tot modelul vor fi respinsi ! Cererile sunt deschise pana la sfarsitul saptamanii. Pentru o cerere trebuie sa aveti minim 25 de posturi pe forum ! Fiecare user va face o cerere odata la 2 saptamani fie ea semnatura/avatar/logo/banner. Daca un membru nu are voie sa faca o cerere, nu are voie sa ceara altui membru sa ii faca cerere. Nu aveti voie sa cereti doua lucrari intr-o cerere ! ( Exemplu : semnatura + avatar , avatar + logo etc.) Designerii nu sunt obligati sa va faca lucrari .gif , doar daca acestia vor si au timp . Cine vrea lucrari .gif trebuie sa aiba minimul de 20 de posturi si sa prezinte un model de avatar / un stock. Este obligatoriu sa se posteze un *STOCK in cerere sau o *TEMA. Stock-urile se pot oferi direct ca LINK TUMBLR sau Uploadate pe IMGUR. Nu aveti voie sa postati imagini pornografice/rasiste/tema religioasa/care instiga la ura. --> Interdictie 2 saptamani la intreaga categorie Design. Post-Hunt-ul va fi aspru pedepsit. Nu aveti voie sa faceti cerere pentru alti membrii. --> Interdictie la Cereri timp de 2 zile. Membrii ce vor adauga reply-uri precum: "Up" "Mai astept" "Mai face cineva?" - Vor fi sanctionati cu Warn. >> Exista butonul BUMP! Toate posturile de genul "Am ales puteti da t.c" "Puteti da t.c" "am ales" "multumesc mult" - Vor fi sterse de catre Designeri. *LEGENDA: *STOCK - Imagine needidata pe care o doriti modificata in favoarea dumneavoastra. *TEMA - Imaginea model(dupa care sa se ghideze designerii) / Abstract / Idei(Natura, Fete, Masini, Orase, etc.) *UPDATE - De acum fiecare cerere de avatar,semnatura s.a.m.d e lasata o saptamana de cand a fost facuta.
 9. REGULAMENT • INFORMATII • MODEL ✔ Aveţi obligaţia de a vizita zilnic secţiunea voastră. ✔ Orice designer are obligaţia de a-şi îmbogăţi portofoliul in fiecare zi. ✔ Răspundeți la fiecare cerere și fiți atenti la cererea utilizatorul, citiți cap coadă subiectul. ✔ Designerii au obligaţia de a rezolva o cerere PS in maxim 7 zile de la deschiderea topicului. ✔ Fiecare designer este tratat în mod egal chiar dacă unul este mai bun și altul nu chiar atât de bun. ✔ Aveți dreptul de a modera toate sub-forumurile categoriei PhotoShop, respectând categoric regulamentul atât acesta cât si al forumului. ✔ După ce primiți gradul de designer luați-l in serios. Gradul dedesigner nu constă doar în răspunderea la cererile photoshop, ci constă în moderarea și postarea în întreaga sectiune.
 10. Pentru ca si deoarece suntem in cautare de Staff pe FORUM avem nevoie de urmatoarele. 4x Super Moderatori 4x Moderatori Pentru a aplica trebuie sa urmati urm model: Nume; Vârstă: Gradul pe care il doriti?: Categoria pe care doriti sa o moderati?: De ce vrei sa faci parte din stafful nostru?: Esti constient ca si la cea mai mica greseala veti zbura din STAFF ?: Alte precizari?:
 11. Changelog 24/02/2019 - A foast adaugat un SIDEBAR dedicat serverului de Counter-Strike 1.6 , CS.PROCS.RO
 12. Changelog 23 - 24/02/2019 - Au fost adaugate Trofee si Medalii. & - Fiecare Medalie se acorda oricărui membru pentru diferite evenimente.
 13. Changelog 23/02/2019 - A fost publicata noua tema PROCS V3.0 (WARZ THEME 1.0.4). - Tema a fost cumparata de la dOc - [Hidden Content] !
 14. Fiind 2019 dorim sa dezvoltam PROCS prin mai multe retele de marketing si gaming. Eu cel putin m-am decis sa aduc niste proiecte ce ne va aduce si noua cat si membrilor un beneficiu . Proiecte 2019 in dezvoltare PROCS BOT (FORUM) - 100% in prezent se ocupa cu avertismentele si welcome-urile. PROCS BOT (DISCORD) - 50% acest bot va fi pus pe functionarea a mai multor servere de discord in afară de al nostru. Avand in vedere ca acesta va veni la pachet cu un Auto Role , Welcome Message , Auto Ban (daca nu se respecta regulamentul impus de fondatorul serverului) si Muzica. Si va fi disponibil tuturor detinatorilor de servere de discord. RADIO PROCS - 60% rezolvam treburi ce aduc la cunoștință licențiere si multe altele , pe acest radio va exista muzica usoara si stiri dedicate gaming-ului PROCS HOSTING - 55% lucram la platforma "WHMCS" si cautam cele mai calitative dedicate de pe piata . PROCS MARKETPLACE - 0% va fi o platforma unde se va vinde lucruri in real life cat si skinuri din jocuri si propria marca de produse (Căni PROCS , hanorace etc). Mai multe proiecte vor fi discutate pe parcurs.
 15. Changelog 20/02/2019 - Au fost create 2 grade private "zew & bot" in care codurile au fost ascunse direct in custom.css
×